SEO Proof
Webdesign

Ik ontwerp zelf geen websites, ik optimaliseer ze. Wel werk ik samen met webbouwers om tot een SEO Proof Webdesign te komen.

Heb je al een website en wil je deze laten optimaliseren bekijk dan mijn SEO diensten of mijn werkwijze.

Wanneer ik werk - Thuiskantoor - IB-Visie

Wat is SEO Proof Webdesign?

Een SEO proof website is een website die de voldoet aan de Google Guidelines. Een URL opbouw met zoekwoorden, een duidelijke koppenstructuur, meta data met de belangrijke zoekwoorden en de technische aspecten van de website vormen de SEO basis van jouw website.

01

URL Opbouw

Door zoekwoorden op te nemen in de "slugs" van je URL weet Google direct al waar jouw pagina over gaat. Gebruik deze zoektermen ook in de Meta Data.

02

Koppenstructuur

Door goed gebruik te maken van H1, H2 en H3 koppen snapt Google beter de context van jouw pagina. Dit verbetert de crawlbaarheid en daarmee ook de indexering.

03

Technische SEO

Voldoet de website aan de Core Web Vitals, staan de meta-robots en de canonicals goed ingesteld? Wat je in de techniek van de website tekort komt, maak je zelfs met de beste helpful content niet goed.

IB-Visie

Waarom ik zelf geen websites bouw?

Ik heb kennis van SEO en webdesign gaat ook over gebruiksvriendelijkheid, hosting, beveiliging en grafisch design.

Ik weet waar een website aan moet voldoen om goed gevonden te worden door jouw doelgroep en door mijn kennis te delen met webbouwers in Salland vorm ik een goed team wat veel waarde biedt voor de (startende-) ondernemer met een website/webshop.

Webbouwers waar ik graag mee samenwerk?

Pronk Ontwerpt en N35 Creatief. Nathalie Pronk is zelfstandige en persoonlijk contact staat voorop. Martijn Jansman, eigenaar van N35 Creatief, werkt met een gedreven team van specialisten en kan dus sneller schakelen bij grotere projecten. 

Beiden leveren maatwerk en een kwaliteit waar ik als SEO specialist achter sta.

Pronk Ontwerpt

Ik raad ZZP'ers en starters aan om samen te werken met Nathalie

Bij Nathalie staat persoonlijk contact voorop, er zijn korte lijnen. Ze gaat met jouw ideeën aan de slag om vanuit een duidelijk concept tot een passend eindresultaat te komen. Nathalie ontwerpt en bouwt een goed uitziende en prettig werkende website voor je, die bijdraagt aan jouw succes!

Pronk Ontwerpt

Nathalie Pronk

N35 Creatief

Ik raad MKB en grotere ondernemers aan om samen te werken met Martijn

Ben jij een ervaren ondernemer en wil jij een passende website bij jouw verhaal? N35 Creatief ontwerpt en ontwikkelt professionele websites die meer resultaat opleveren en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. En goed om te weten: jouw merkverhaal is altijd het uitgangspunt van N35 Creatief!

N35 Creatief

Martijn Jansman

SEO Diensten overzicht

SEO
voor een klein budget

Ik lever niet alleen waarde tijdens de samenwerking, maar ook waarde en kennis voor de toekomst. Mijn aanpak is heel zwart-wit en transparant, ik ben betrokken bij jouw product of dienst. Alleen als ik er zelf ook enthousiast van word ga ik voor je aan de slag.

Starters

SEO voor een klein budget, jij bent startend en je wilt het geld goed en slim inzetten. Ik snap je!

Langer dan 2 jaar bezig

Je bent al even aan het ondernemen, tof! Je wilt jouw bedrijf en zichtbaarheid naar een ander niveau brengen? Ik snap je!

Maatwerk

Je bent een grote speler in een kleine niche of je hebt al 4 starter-trajecten met me gehad en wil meer sturen op maatwerk? Ik snap je!
Chat openen
Hi 👋
Gaan we koffie drinken?