Gaan we samenwerken?

Wil jij samenwerken? Neem contact op en wellicht drinken we binnenkort onze eerste bak koffie samen(althans, ik drink graag koffie, jij mag ook wat anders drinken).

Neem contact op

Adres

Bereikbaarheid

Koffie drinken - Contact - ib-visie

Reviews IB-Visie

Google review logo

Wij zijn zeer content met de werkzaamheden die Ivo voor ons doet. Hij optimaliseert onze website (Salland Makelaardij), waardoor we beter vindbaar zijn op Google. Dit laat Ivo zien d.m.v. statistieken. Hij heeft goede ideeën en gaat voor resultaat! Dit laat hij niet los totdat hij het maximale eruit heeft gehaald. Wij zijn er zeer blij mee!

Chris Schrijver
Salland Makelaardij

Google review logo

Ivo heeft Partyletter uitermate goed geholpen ons beter vindbaar te maken op Google. Professioneel en zeer klantgericht. Goede en snelle communicatie in duidelijke taal. Hier een zeer tevreden klant!

Maikel van der Vechte
Partyletter

Google review logo

Mijn webshop staat na 1,5 maand al met bijna al mijn producten minamaal in de top 5 zoekresultaten waarvan een groot deel op de 1e plaats. Geweldig! 5 sterren dik verdiend met alles wat IB-Visie heeft geleverd en ook met het geduld en de duidelijke uitleg in "Jip en Janneke" taal.

Danny Bruins
Hobbykaas

Antwoord op veelgestelde vragen

Ik heb kennis van SEO en jij van jouw branche. Samen zijn we een team, ik vraag de benodigde kennis uit en implementeer dit in mijn SEO aanpak. De laatste check ligt altijd bij jou of jouw personeel.

SEO heeft tijd nodig en ik neem ook nog wel eens vakantie. Ik wil altijd waarde kunnen bieden ook in vakantie periodes. Doordat we 3 maanden intensief samenwerken kan ik mijn taken zo(naast loondienst) plannen zodat ik nooit achter loop. Jij bent altijd op de hoogte van mijn vrije dagen tijdens de samenwerking!

Ik werk 4 dagen in de week in loondienst en werk 1 dag in de week aan IB-Visie. Daarnaast werk ik vaak in de avond uren en weekenden nog even op alle vrije momenten naast m’n privéleven. SEO is net als vissen een passie van me, dus ik doe het graag!

Ik werk voor één aanbieder per branche, ik ga niet concurreren met mijn eigen werk. Ga ik voor jou aan de slag, dan neem ik dus geen werk van concurrenten aan.

Chat openen
Hi 👋
Gaan we koffie drinken?