Diensten

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden, zijn voor mij ogenschijnlijk eindeloze blokken tekst die we allemaal negeren en vervolgens akkoord gaan zonder zelfs maar een blik te werpen. Ze zijn het noodzakelijke kwaad van moderne transacties. En eerlijk gezegd, wie heeft er tijd om elk woord door te spitten voordat ze op ‘Akkoord’ klikken?

Ik ontkom er niet aan om wel duidelijk te zijn over mijn diensten en voorwaarden, dus daarom houdt ik het zo kort mogelijk.

Aansprakelijkheid

Mijn aansprakelijkheid is net zo beperkt als het bedrag op je factuur.

Maar wees gerust, ik lever niet alleen een dienst, ik sta achter de waarde die ik bied. Als er iets niet helemaal naar wens is, gaan we gewoon in gesprek. De kans is groot dat we er samen uitkomen met een bak koffie, met een glimlach en een tevreden gevoel tot slot.

Garantie

Ik kan geen #1 posities of getallen aan organische groei hangen, maar ik sta volledig achter de kwaliteit van mijn werk. Als je niet tevreden bent met de resultaten, laat het me dan weten. Samen vinden we een oplossing die voor ons beiden werkt.

Wat ik wél kan garanderen, is dat je met een glimlach met mij samenwerkt. Dat is mijn belofte aan jou.

Betaling

Betalingen moeten net zo soepel verlopen als onze samenwerking. Ik stem de facturering altijd met je af, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Geen gedoe, geen verrassingen.

Jouw tevredenheid staat voorop, en dat begint bij een moeiteloze betaling. 

Als een betaling niet tijdig wordt ontvangen op het afgesproken moment, stop ik tijdelijk mijn werkzaamheden totdat de factuur is voldaan. Dit is niet alleen om mijn eigen belangen te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat we een eerlijke en respectvolle relatie behouden.

Omdat ik even stop met mijn werkzaamheden, heb ik alle tijd om koffie met je te drinken en samen een nieuw betalingsmoment af te stemmen. Het zou fantastisch zijn als dit initiatief bij jou ligt als je merkt dat de gemaakte betalingsafspraken bedrijfstechnisch gezien voor jou niet goed uitkomen.

Levertijd

In mijn aanpak streef ik naar een fijne samenwerking. Stel dat we onze oorspronkelijke overeenkomst van 3 maanden verlengen tot 4 maanden(kosteloos) vanwege een drukke bedrijfsagenda, dan is dat geen enkel probleem.

Om het schaalbaar te houden, blijf ik tot 12 maanden na de start van mijn eerste geleverde diensten beschikbaar voor al je SEO-vragen. Maar stel je voor dat er toch meer werk en wensen open blijven staan? Geen zorgen, we stemmen gewoon een nieuwe samenwerkingstermijn af.

Mocht de samenwerking vier keer worden verlengd en dus 12 maanden in beslag nemen, dan stel ik maatwerk voor. Aangezien SEO-taken evolueren, neemt ook de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid van mijn SEO-taken toe.

Laten we, indien nodig, deze nieuwe samenwerking bespreken onder het genot van een bak koffie erbij. Ik stel voor: als jij de koffie regelt, zorg ik voor de koeken. 

Samenwerkingen

Behaalde resultaten

IB-Visie favicon fc

5/5

Professionals4u

Wordpress

Zorgbemiddeling

IB-Visie favicon fc

5/5

Hobbykaas

Lightspeed

Zelf kaas maken

IB-Visie favicon fc

5/5

Salland Makelaardij

Realworks

Makelaardij

IB-Visie favicon fc

5/5

Partyletter

Wordpress

Lichtletter verhuur

Chat openen
Hi 👋
Gaan we koffie drinken?